Një nga shfaqjet më të mira televizive mund të gjendet në HBO Max. “Gomorrah” është në sezonin e katërt. Filmi është xhiruar në Napoli. Personazhi kryesor luhet nga Marco D`Amore. Vështirë të dallohet se ku mbaron ai dhe ku fillon karakteri i tij mashtrues, brohoritës, i shkëlqyer, i pavdekshëm.

Webfaqja per Filma - Kliko Ketu! Dhe shiko te gjithe.

Nëse je fans i D`Amore duhet të shikosh patjetër edhe “Security” në Netflix. Film që të mban pezull e që për momentin është në Top 5 të Netflix.

Në këtë film, D’Amore luan një ekspert të sigurisë së shtëpisë dhe ngjarjet vihen në qytetin turistik italian Forte dei Marmi. Historia bazohet në romanin e shkrimtarit amerikan Stephen Amidon, 2010 me të njëjtin emër, vetëm se në vend të Italisë ngjarjet janë vendosur në një qytet në Massachusetts.