Narcolepsie is geen lachertje. Overmatige slaperigheid gedurende de dag wordt vaak vermeden en blijft jarenlang onopgemerkt, wat vaak leidt tot ernstigere problemen zoals depressie en sterfte. Artsen diagnosticeren narcolepsie meestal niet, omdat er verschillende variabelen zijn die de slaperigheid kunnen veroorzaken. Lijders ervaren vaak vermoeidheid en een gebrek aan vitaliteit.

 

Wanneer extreme vermoeidheid onverwachts toeslaat, wordt dit een 'aanval' genoemd. Deze aanvallen duren vaak niet langer dan 30 minuten, maar in extreme situaties kan het slachtoffer urenlang buiten bewustzijn zijn. Als je ooit de film Deuce Bigalow hebt gezien en het meisje hebt gezien dat altijd in slaap valt tijdens een taak zonder duidelijke oorzaak, heb je een geval van ernstige narcolepsie gezien. Narcoleptica hebben een extreem slecht geheugen en een slecht gezichtsvermogen. U kunt provigil bestellen.

 

 

2560pxmedicine_drugssvg.png

 

De meeste gevallen van narcolepsie zijn erfelijk. Slechte genen beschadigen de hypothalamus, waardoor deze geen adequate signalen kan geven aan de rest van het lichaam. De genetische aard van narcolepsie is vergelijkbaar met die van hartaandoeningen, behalve dat de eerste optreedt, zelfs als deze niet wordt uitgelokt. Provigil kopen voor het beste resultaat.

 

Een afname van herseneiwitten in de amygdala, die verantwoordelijk zijn voor het actief houden van de hersenen, is een andere mogelijke oorzaak van narcolepsie. De afwezigheid van het eiwit hypocretine is behoorlijk voelbaar gebleken bij narcoleptica. Veel mensen koop modafinil online.

 

Hoewel er geen remedie bekend is voor narcolepsie, zijn er medicijnen en behandelingen die kunnen worden gebruikt om sommige van de symptomen te verlichten. Het type behandeling dat aan een narcolepticum wordt aangeboden, hangt af van de mate van zijn of haar probleem, en omdat het inderdaad een moeilijk te behandelen aandoening is, kan het enige tijd duren voordat het meest geschikte regime is vastgesteld. Dexedrine, Modafinil en methylfenidaat zijn drie van de meest gebruikte narcolepsiemedicijnen (Ritalin). De medische professie beveelt echter nog steeds aan om ze te gebruiken in combinatie met een gezonde levensstijl. Cafeïne wordt niet aanbevolen omdat in eerder onderzoek niet is aangetoond dat het een genezend effect heeft. Koop provigil nederland voor de beste kwaliteit.

 

provigil_200mg.jpg

 

Als u van plan bent medicijnen te gebruiken, heeft u ongetwijfeld het advies van uw arts nodig. Narcolepsie moet serieus worden genomen, omdat het dodelijk kan zijn als het onbehandeld blijft. Sommige personen zijn overleden als gevolg van narcolepsie omdat ze episodes hebben meegemaakt tijdens hun deelname aan een activiteit. U kunt eenvoudig koop modafinil nederland.

 

Hormonale onbalans is hier inderdaad een factor in. Vrouwen zijn vatbaar voor slaaptekort wanneer hun hormonen niet goed werken in de dagen voorafgaand aan hun menstruatie, evenals tijdens de menopauze. Angst, stress, zorgen, zowel mentale als emotionele spanning, een onbevredigend seksleven, en de lijst gaat maar door. Deze moeilijkheden zullen de geest en het onderbewustzijn van een persoon aantasten, en hij of zij zal niet in staat zijn om te slapen. De volgende problemen komen vaak voor bij personen die niet genoeg slapen.