Vieraile Amazedissa tänään room escape Helsinki ja vietä hauskaa. Jännitys ja jännittävä kokemuksesi on aina taattu. Kun aloitat pelaamisen, sinulla on varmasti halu pelata enemmän ystäviesi kanssa. Nykyään meillä kaikilla on kiireinen elämä, kun hoidamme lapsiamme, teemme töitä, opiskelemme ja teemme paljon kotitöitä. Pakohuoneissa ihmiset pääsevät pois päivittäisistä rutiineistaan. Siksi Amazedista on tullut yhden luukun ratkaisu pelaajille, jotka haluavat pitää hauskaa. Itse asiassa nämä pakopelit kestävät vain tunnin, mutta niiden ainutlaatuinen ja mukaansatempaava kokemus saa ihmiset löytämään itsensä täysin erilaisesta todellisuudesta.

 

On korkea aika piristää elämääsi ja alkaa paeta vankilasta, Halloween-haamuista, zombista. Kuulostaa hämmästyttävältä, eikö? room escape Helsinki tuo sinulle tarvittavaa jännitystä ja sinulla on varmasti poikkeuksellista aikaa, jota et ole koskaan ennen kokenut. Voidaan sanoa, että pakohuoneet ovat paljon enemmän kuin nykypäivän virtuaalitodellisuudessa olemassa olevia yksinkertaisia ​​videopelejä. Amazed-tiimi luo room escape Finland yhdellä tavoitteella – luoda mestariteos ja antaa sinulle kaikkien aikojen paras aika.

 

Älä epäröi ja valitse Amazed viettääksesi parasta aikaa. Saatavillasi on monia kauhupelejä, ja voit pelata niitä 2-6 hengen kanssa. Valot pois päältä on yksi suosituimmista vaihtoehdoista. Joukkueen koko on 2-6 henkilöä, vaikeusaste 4/5, alaikäraja 16+ ja kesto 60 min. Kun alat pelata tätä peliä, löydät itsesi vanhasta kauniista kartanosta metsässä. Löydät vanhan ääninauhan ja nauhalta kuulet, kuinka nuorelle Barbara Jonesille tehdään manausta. Sitten kuulet kauhuhuudon, kaikki pimenee ja kuulet seuraavan huudon, joka on sinun. Joten kysymys kuuluu "Elätkö tunnin tässä talossa vai et?" Sekä Lights Off I että Lights Off II ovat samanlaisia ​​huoneita, ja voit vapaasti varata minkä tahansa näistä kauhupeleistä ja kilpailla toisiaan vastaan!

 

Voit myös lopettaa minkä tahansa kauhupelin milloin tahansa pelatessasi. Kauhuhuoneissa on myös turvasana pelin keskeyttämiseksi. Jokaisessa huoneessa on myös paniikkipainike, jota painettaessa huoneen etuovi avautuu välittömästi. Kauhuaiheiset huoneet ovat tarpeeksi pelottavia, joten aina kun ymmärrät, ettet halua jatkaa, paina vain paniikkipainiketta. Jos olet kuitenkin valmis haasteeseen, selaa verkkosivustoa nyt ja olet valmis.

 

Amazed.fi:n kautta pääset nauttimaan 6 tapahtumasta, joista tulee niin jännittäviä ja nautit niistä varmasti täysillä. Jokainen tapahtuma maksaa vain 160 euroa per henkilö. Täällä kohtaat pahimmat pelkosi ja nautit samalla jännityksen vuoksi. Olet vain askeleen päässä osallistumisestasi. Tämä kestää vain noin 10 minuuttia, mutta muistat nämä 10 minuuttia koko elämäsi aikana uskomattomana kokemuksena. Hyödynnä room escape Finland ja tunteesi tulvii yli.