Nauti ainutlaatuisesta kokemuksesta tänään pelaamalla escape room helsinki Amazed Gamesilla. Olitpa sitten vanha konkari tai ensikertalainen, nautit varmasti pakopelien tarjoamista haasteista, jotka tuovat jännitystä viimeiseen minuuttiin asti. Eikö olekin mahtavaa? Jokainen hetki on mielenkiintoinen, kutkuttava ja mysteerien täyteinen. Jos olet aloittelija, suosittelemme helpomman tason huoneita, mutta mikäli olet pelannut enemmän ja paennut parista huoneesta, voit siirtyä jo vaikeamman tason peleihin. Tämä pakohuone Helsingissä on mahtava valinta tiimin rakentamiseen ja ryhmäyttämiseen. Valitse sinulle ja tiimillesi sopivin pakohuone mieluisimman teeman ja tason mukaan ja Amazed varmasti ylittää odotuksesi. Kunkin pelin vaikeustaso on ilmoitettu sivuillamme ja tämä auttaa sinua arvioimaan, mikä olisi ryhmällesi sopivin taso.

 

Jokainen Amazed gamesin pakohuonepeli helsinki on uniikki kokemus ja pääset pelaamaam parhaat pelit juuri sinulle sopivaan aikaan. Pakopelit ovat yksi suosituimmista ajanviettotavoista ympäri maailman. Olipa käytössäsi sitten pouhelin, padi tai tietokone, käy selaamassa nettisivujamme ja löydä itsellesi aivan uusi huone pelattavaksi. Amazed Games tarjoaa etänä virtuaalisia pakopelejä 2-21 pelaajan ryhmille, sisältäen Kaksoisagentti X, Shackle King ja Lockdown - pelit.

 

Parasta näissä peleissä on se, että voit pelata täysin etänä omalla kotisohvallasi. Jopa toimistolta käsin voit ohjailla live-avatarina toimivaa peliohjaajaa huoneessa Zoomin kautta. Näitä Escape roomeja Helsingissä voivat pelata useamman henkilön ryhmät samanaikaisesti eri paikoista ympäri maailmaa. Pelit sopivat kaiken ikäisille pelaajille. Sinun ei myöskään tarvitse osata suomea, sillä pelin voit tilata sekä suomeksi, että englanniksi.

Jos olet kiinnostunut kokeilemaan Kauhupakopeliä Helsingissä, voit luottaa, että Amazed Games tarjoaa sinulle parhaan kokemuksen. Kauhupakohuoneemme ovat tunnetusti ihanan karmaisevia ja pelottavia, mutta pelko vaikuttaa jokaiseen pelaajaan toki eri tavalla, sillä olemme kaikki yksilöitä. Lights Off on yksi suosituimmista kauhupeleistämme. Tästä syystä Amazed gamesin kauhupakopelit pyrkivät herättämään pelaajassa kokonaisen tunteiden kirjon. Tiimin koko tulee olle minimissään 2 ja maksimissaan 6 henkilöä per huone, vaikeustaso on 4/5 lukkoa, suositeltu alaikäraja kauhupeleille on 16+ ja kesto on 60 minuuuttia. Kun aloitat pelin, löydät itsesivanhasta hylätystä kartanosta metsän keskeltä. Löydät ääninauhan, jolla manataan paholaista Barbara Jonesista. Sitten kuulet huudon, huone pimenee ja seuraava huuto jonka kuulet on omasi. Kysymys siis kuuluu: “Selviätkö tunnin ajan tässä kartanossa, vai et?”. Lights Off I ja II ovat keskenään sama peli ja voit varata huoneet kahdelle ryhmälle, jotka haluavat kilpailla toisiaan vastaan!