Pelit kuuluvat jokaisessa koulussa vahvasti opetussuunnitelmaan ja totumme lapsina siihen, että asioita voi oppia hauskalla tavalla erilaisten pelien ja leikkien muodossa. Kun aikuiselämä alkaa, ääni muuttuu kellossa ja vaikuttaa siltä, ettei peleille ja hauskalle tekemiselle meinaa enää löytyä sijaa. Internet on onnistunut tarjoamaan tähän pakoreitin ja nykyään työpaikallakin voi tauolla nauttia online - peleistä ja viihdykkeestä.

Tietokonepelit ovat olleet olemassa jo hyvän aikaa ja pelaaminen on noussut yhdeksi suosituimmista ajanviettotavoista. Netissä on tarjolla lukematon määrä erilaisia pelejä ja nettiyhteyksien nopeutuessa ja parantuessa sisältö voi olla entistä monipuolisempaa ja hienompaa. pakopeli helsinki eivät ole jääneet tästä kelkasta pois, sillä peleistämme pääsee nyt nauttimaan myös netissä online - versioina. Nämä pelit vetoavat sisällöltään ja teemaltaan laajaan yleisöön ja sopivat hyvin kaiken ikäisille pelaajille. Koska netissä yleisöä on miljoonittain ja kysyntä ei lopu tarjoamalla, room escape pelit ovat nostaneet päätään myös nettipelien joukossa ja pakopelien fanit pääsevät nyt pelaamaan lempi pelejään myös kotisohvalta käsin.

team building helsinki on ongelmanratkaisutaitojen kasvattamisen ohella yksi niistä asioista, joita pakopelit pyrkivät parantamaan. Pakopelien kirjoon kuuluu useiden erilaisten teemojen mukaisia hauskoja pelejä, jotka asettavat pelaajan suljettuun ymppäristöön. Pakosuunnitelma rakentuu aina sen mukaan, millaisesta huoneesta on kyse. Huoneen teemana voi olla esimerkiksi pankkiryöstö, agenttiseikkailu tai murhamysteeri ja jokainen huone sopii teemaltaan ja sisällöltään mainiosti yrityksen team building - harjoitukseen.

Escape roomissa teemasta ja paikasta riippumatta yksi tärkeimmistä asioista on se, mitä näet ympärilläsi. Sinun tulee löytää johtolankoja ja vinkkejä tilasta, johon sinut on lukittu, jotta pääset pelissä eteenpäin. Heti ensimmäiseksi sinun kannattaakin tutkia huone aina tarkasti. Tarkastele huolella jokainen esine, jonka näet, sillä vihjeitä voi olla piilotettuna mihin vain. Osa johtolangoista on lukon tai arvoituksen takana ja sinun tulee ratkoa ensimmäinen tehtävä, jotta pääset seuraavan mysteerin jäljille. Pakopelit kasvattavat loogista päättelykykyä, ongelmanratkaisutaitoja ja havainnointikykyä ja tarjoavat harmaille aivosoluillesi ainutlaatuista virikettä, jolle passiivinen telkkarin tuijottaminen ei kykene vetämään vertoja.

Online pakopelejä voit pelata vaikka et asuisi Helsingissä päinkään! Näitä pelejä voit pelata misää vain aina silloin kun sinulle sopii ja pelataksesi tarvitset vain toimivan nettiyhteyden, tietokoneen, padin tai puhelimesi ja harmaat aivosolusi. Varaa online - peli kätevästi nettisivuiltamme ja heitä rankan työpäivän jälkeen kannat kattoon kotisohvallasi hauskan pakopelin tahtiin. Online - peliin voit osallistua vaikka kalsareissasi ja tukka pörrössä, joten sinun ei tarvitse edes huolehtia siitä, näytätkö edustavalta. Nauti pelin tarjoamasta viihdykkeestä ja tunne kuinka stressi lähtee kaikkoamaan mielestäsi!