Denne udgivelse indeholder adidas sko dame falcon's chunky konstruktion, der er genfødt med en levende farvepallet. Begge sneakers bruger blandinger af ""Clear Mint"" og ""Icey Pink"" for at danne en lys, knaldende sneaker. Three Stripes-mærket kan ses på hælen, pløsen og over midterpanelet. Denne sneaker ser ud til at være den perfekte tilføjelse til ens sommerrotation.

adidas eqt gazelle dame bruger en monokromatisk nuance af Kridhvid i hele den ruskindslignende overdel, mens Gore-Tex-teknologi hjælper med at holde dine fødder tørre gennem en gennemsigtig belægning, der er holdbar nok til at hjælpe med at dette tilbud holder i de kommende koldere måneder. Matchende tre-stribet branding på sidepanelerne hjælper med at bevare en klassisk æstetik, mens et unikt Gore-Tex vedhæng rammer sidepanelet i en kontrasterende kobber for et unikt twist.

Chicago nuancer dukker op på adidas puremotion adapt sneakers dame. En sort/rød-hvid colorway blotter den fra Bulls, med de vigtigste nuancer i gradient mode på over- og tåboksen. Hvid branding bryder den overvejende sorte TECHFIT-base op, med rødt løb på tåboksen og PUREMOTION-sål. Se efter adidas Crazyquick Black/Red-White, der udgives den 1. juli hos adidas.

adidas har taget TMAC II, og opdateret den med den nuværende teknologi. Resultatet er check this out. Netop udgivet er adidas Return of the Mac Running White/Red-Silver. adidas har tilføjet en let Puremotion fjerbeklædt ydersål for ultimativt greb på banen. Med overvejende hvid overdel, rød på mellemsålen og striber gennem tåboksen og strejf af sølv.

Image