Sponsored

Pirate nyerőgép áttekintés

Jazmin Mezei
Member
Joined: 2021-11-06 13:13:58
2021-11-06 13:16:26

A Pirate nyerőgép egy népszerű nyerőgép, amelyet az orosz Igrosoft cég mutat be. A játék már az offline kaszinók óta ismerős a szerencsejátékosok számára. A szerencsejáték-ipar virtuális hálózatba való áthelyezése után a gép nem veszítette el népszerűségét. Hozzájárult a felhasználóbarát felülethez, a könnyű kezelhetőséghez, a látványos grafikához és a magas hozamhoz. A rendelkezésre álló árak széles skálájával kombinálva ezek a mutatók a gépet a nagy játékosok és az alacsony tétek támogatói számára egyaránt vonzóvá teszik.

How to play kalóz

A nyerőgép játéktere klasszikus 5x3-as formátumú. 1 és 9 aktív vonal között választhat a játékos. Az elérhető díjak 1-100 érme/aktív vonal között mozognak. A maximális tét egy kattintással kiválasztható a Maxbet gombra kattintva. Minden kifizetés, beleértve a bónusz köröket is, 2-32-szeresére növelhető a kockázati játékban. Ez az üzemmód az osztó kártyájának overkill formátumában valósul meg. Fontos szem előtt tartani, hogy ha a lapok egyenlők, az osztó nyer. Elérhető autoplay beállítása nélkül egy adott számú pörgetések wazamba casino. Az automatikus üzemmód a bónuszok tekercselésével vagy a számlán lévő pénzeszközök végével kikapcsol.

Szimbólumok a kalózgépben

A nyerőgép nyolc tematikus szimbólumot használ. A kések, pisztolyok, távcsövek és kampók képei soronként 2-100 tét közötti nyereményt biztosítanak. A mag, az ágyú, a kalóz és a kártyaszimbólumok kombinációival 20 és 5000 közötti tétet lehet nyerni.

Scatter

A játékgépek fejlesztői csak két speciális karaktert vezettek be a játékba. A scatter láda és a hordó nem biztosít kifizetéseket a főjátékban. Azonban három vagy több ilyen szimbólum egyidejű megjelenése jelzi az egyik bónuszmód elindulását.

Wild

A kalóz képét ábrázoló szimbólum a Wild funkcióját tölti be. Ez minden más játékszimbólumot helyettesít, kivéve a legdrágábbat (a kártyát) és két scattert. Ezenkívül a Wild is alkot nyerő kombinációkat. Öt ilyen kép egy aktív vonalon 2000 tétet fizet ki vonalanként.

Nyerő sorok slot Pirate

Egy nyerőgépben akár kilenc sor is aktiválható. A nyerő kombinációk ráadásul a külső tárcsákról mindkét irányba jóváíródnak. Ha egy aktív sorban több nyerő kombináció is van, csak az egyiket fizesse ki - a legdrágábbat.

Bónuszok a Kalóz játékgépben

A nyerőgép két bónusz módot kínál, amelyek mindegyike egy új ablakban kerül végrehajtásra. Három ládás kép megjelenése aktiválja a Kincses bónusz kört. A játékos sorban öt ládát nyit ki, amelyek mindegyike a nyereményeket tartalmazza. Ha az egyik láda csontvázat tartalmaz, a nyereménykör véget ér. Egy másik bónusz mód a Barrel Bonus. Három vagy több scatterrel aktiválódik, amelyeken egy hordó képe látható. Ezt a játékmódot a kalózok körében népszerű kockajáték formájában tervezték. A játékos több próbálkozást kap garantált kifizetésekkel. A játék akkor áll meg, amikor a célszektorba érsz.

Mind a fő játékmenet, mind a bónuszjátékok során a kalóz nyerőgép meredek nakazamival képes örömet okozni. A játék rendszeresen keresett, és érdemes ajánlani az újonnan érkezőknek legjobbmagyarkaszinok.com told

Kapcsolódó források:

Hot Chance nyerőgép áttekintés 
Pirates Treasures nyerőgép áttekintés 
Pharaoh's Gold III nyerőgép áttekintés 
Poisoned Apple nyerőgép áttekintés 

Sponsored
Al-Quds University