Echipamentele industriale sunt esențiale pentru procesul de producție inteligent și pentru stăpânirea pieței. Ne ajută să reducem efortul și să creștem eficiența. Achiziționarea vechilor echipamente de procesare la licitații oferă diverse beneficii firmelor care doresc să maximizeze profiturile. Acest articol oferă un ghid complet pentru înțelegerea avantajelor licitațiilor pentru echipamente de prelucrare uzate. Există o concepție greșită comună cu privire la echipamentele vechi de pe piața secundară. Cu toate acestea, acest lucru este diferit în practică. Obțineți cea mai bună masini second hand de vanzare in Romania.

Cel mai mic preț de achiziție

Achiziționarea de echipamente vechi de construcții este semnificativ mai puțin costisitoare decât cumpărarea de noi. Diferența de preț între o mașină nouă și cea folosită este adesea de 30-70%. Totuși, diferența de cost depinde de calitatea și starea utilajelor folosite. Cu toate acestea, dacă puteți obține un echipament mai puțin folosit pentru mai puțin decât costul unuia nou, este o afacere bună.

Durate nominale

Atunci când decideți între cumpărarea de echipamente noi și folosite, luați în considerare timpii de livrare. În mod obișnuit, achiziționarea unei mașini noi va avea ca rezultat un timp lung de livrare. Există numeroase explicații pentru acest lucru. Lipsa de piese, întârzierile de expediere și lipsa de personal pot duce la întârzieri îndelungate.

Avoid Initial Depreciation

Mașinile grele noi nu se deosebesc de automobilele noi. În primii ani după ce îi alungați din magazin, valoarea lor se depreciază cu aproximativ 20-40%. Cu toate acestea, amortizarea inițială este irelevantă atunci când cumpărați utilaje de construcții uzate. Cumpara masini second hand Romania este cea mai buna.

Valoarea unei mașini uzate

Valoarea mașinilor uzate a scăzut deja. Ele pot, totuși, să-și păstreze valoarea dacă sunt întreținute corespunzător. Revânzarea acestora vă poate aduce mai aproape de valoarea inițială. Cu toate acestea, astfel de rate sunt atinse numai pe piețele în care echipamentele sunt la mare căutare. Ca rezultat, implementați un program regulat de întreținere pentru aceasta.

Fără efort

Disponibilitatea echipamentului necesar. Cea mai răspândită problemă cu care se confruntă producătorii este lipsa echipamentului necesar atunci când utilajele de producție se defectează în mod neașteptat. În astfel de cazuri, productivitatea va fi menținută moderat dacă utilajul este reparat. De asemenea, este esențial să aveți diverse opțiuni înainte de a lua o decizie de cumpărare. Cu toate acestea, comerțul electronic a venit în salvarea problemelor producătorilor în era internetului de astăzi. Platformele de comerț electronic conectează vânzătorii din întreaga țară,

oferind cumpărătorilor o gamă largă de modele comparabile. În plus, astfel de piețe pot localiza echipamente în apropierea locației producătorului, reducând posibil costurile și timpul de transport.

Mai multă adaptabilitate

Cumpărarea unui utilaj folosit oferă organizației dumneavoastră mai multă flexibilitate. În realitate, este recomandabil să căutați echipamente uzate pentru lucrări pe termen scurt care necesită o anumită mașină. Cumpărarea acestuia este, fără îndoială, mai accesibilă și îl puteți vinde odată ce lucrarea este finalizată cu o ușoară deteriorare a valorii. Pe de altă parte, cumpărarea de noi echipamente are ca rezultat perioade de așteptare prelungite. În plus, degradarea valorii este mult mai semnificativă atunci când o vinzi.